SUGGESTIES

Romige pompoensoep met brunoise van gerookte kip

Vitello TonatoTerrine van hert en ganzenlever, secreto 07, confituur van rode vijgen, rozijnentoast

Secreto 07 “De Laet & van Haver” …Rubia Gallega entrecôte, 7 kruiden, 7 weken gerijpt & gedroogd

Carpaccio van gemarineerde entrecôte, truffelolie, gerookte ganzenlever, rucola, truffelmayonaise

Gesneden filet pur, pesto, kersttomaat, rucola, parmesan, crème van balsamico

Patrijsfilet, fine champagnesaus, champignons, crème van wortelen

Filet van hertenkalf, boschampignons, crème van pastinaak, zausje van rode port, krielaardappeltje met spek & sjalot

Ribeye Holsteiner, 6 weken gerijpt, béarnaise, witloofslaatje, frietjes

Schelvishaasje , op vel gebakken, prei, puree met sjalot & kersttomaat, mousseline van tomaat, crème van rode biet

Chocolademoussetaart met biscuit van truffel, overgoten met ganache

Wijntip : Le Grand Charles Sauvignon blanc

Le Grand Charles rouge Merlot-Cabernet Sauvignon

Specialiteit : traag gegaarde gemarineerde ribbetjes, scampi’s, pasta’s,….